Sipas projektit për transparencë, Ministria e mbrojtjes ka publikuar pagat e funksionarëve nga kryesia dhe gjeneralëve të ARM-së, të cilat janë mbi 1.000 euro.

Ministrja e mbrojtjes Radmilla Shekerinska ka pagën mujore prej 1.280 euro dhe se ajo është ndër ministrat më të paguar në kabinetin e kryeministrit Zaev.

Po ashtu edhe shefi i shtabit të përgjithshëm, Metodija Veliçkovski, rroga e të cilit shkon në 1240 euro.

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Bekim Maksuti merr rrogë prej 1.055 euro, ndërsa pak më të ulët se ai e ka zv/shefi i shtabit Muhamet Rracaj.