Ndonëse 48-vjeçare, ajo vazhdon të jetë një ndër këngëtaret më seksi

Bëhet fjalë për këngëtaren Jennifer Lopez, e cila vazhdon të jetë shumë e komentuar për shkak të formave të saj tejet seksi.

Këngëtarja 48-vjeçare nuk ka bërë ndryshime të mëdha në pamjen e saj duke i qëndruar besnike look-ut me flokë të gjatë me ngjyrë natyrale, e veshur me fustan me ngjyrë të zezë ajo i mahnit të gjithë me pamjen e saj.

Për ta ruajtur këtë formë këngëtarja dhe aktorja vazhdimisht viziton palestrën dhe normalisht ndjek me kujdes recetat e shëndetshme.

ImageImage