Në ditët e sotme korrigjimi i pamjes është bërë një gjë e zakonshme, kirurgjia plastike në veçanti është bërë shumë popullore.

Rhinoplasty (kirurgji plastike të hundës), mamoplasty (kirurgji plastike e gjinjve) dhe liposuction (heqja e yndyrës në një zonë të caktuar të trupit) janë të zakonshme

Por kirurgët plastikë janë gjithmonë të gatshëm t’u ofrojnë klientëve të tyre disa mënyra të reja për të ndryshuar pamjen që plotësojnë tendencat e fundit të modës.

Këto operacione janë aktualisht të modës dhe njerëzit janë gati t’i bëjnë për të krijuar një imazh ideal.

Transplantimi i flokëve

Implantimi i muskujve

Zhvendosja e yndyrës së një personi

Shkurtimi i gishtërinjve.