Modelja e njohur shqiptare është duke shijuar një muaj mjalti të paharrueshëm. Dhe kjo tregohet mjaft qartë nga foto që ka ndarë me të gjithë në rrjetet sociale.

Angela është duke kaluar disa javë të mrekullueshme me bashkëshortin e saj, duke kaluar sa nga një ishull tropikal në një tjetër.

Ajo ka ndarë disa foto të hatashme, ku duket tmerrësisht seksi, madje mund të konsiderohen si imazhe të një bukurie vrastare. Zakonisht postimet e Angelës të lënë pa fjalë dhe çuditërisht ajo dita ditës përmirësohet.