Një administrues rus i adrenalinës i veshur me rroba të posaçme dhe një parashutë është hedhur nga ballkoni i apartamentit të tij në një bllok të lartë apartamentesh, duke kapur marifetin e guximshëm në një video.

Në një shfaqje sa të guximshme aq edhe të pamatur, burri hedh qetësisht parashutën, para se të hidhej nga skaji i ballkonit.

Videoja është e gjatë vetëm disa sekonda, pasi distanca nga ballkoni në tokë nuk është e madhe.

“Do t’ju shoh”, thotë një mikja e tij, ndërsa në momentin që burri hidhet, ajo shton”..idiot”.

Shumë e quajnë të çmendur guximin e tij, ndërsa të tjerë e mbështesin për guximin.