Ju ndoshta shpesh e keni vënë re se fotografitë dhe postimet nga shokët tuaj në rrjetet sociale mund të ju bëjnë të ndiheni keq, saqë ju do të donit t’i shmangnit ato.

Por shumicën e kohës as ju vetë nuk e kuptoni pse po ju pengojnë ata.

Në fakt, kjo është për shkak se ka edhe një “etiketë” në mediat sociale.

Këto janë raste kur ju postoni diçka dhe i bezdisni të tjerët.

Nëse shkoni në fitnes dhe postoni fotografinë e një milkshake
Kur bëheni i mistershëm
Kur i postoni gjërat e juaja personale, p.sh nëse keni kaluar mirë në një festë
Kur shpërndani shumë thënie dhe barcoleta