Një njoftim urgjent është bërë publik ditën e sotme në rrjetet sociale, ku denoncohej një ilaç, paracetamol, i cili nëse konsumohet është vdekjeprurës. Pas këtij njoftimi, nuk ka asnjë reagim zyrtar nga Ministria e Shëndetësisë.

Paniku ka kapur shumë njerëz, të cilët kanë shpërndarë në faqet e tyre njoftimin.

Ja çfarë shkruhet në rrjetet sociale:

Lajmerim URGJENT

MOS KONSUMONI PARACETAMOL NE TE CILIN SHKRUAN P/500

Eshte nje tablete me shkelqim dhe shume i bardhr,mjeket paralajmerojne se permban virusin “machupo” qe kinsiderohet si nje prej viruseve me te rrezikshem me nje shkalle te larte te vdekshmerise

Ju lutem shperndane sa me shume ,shpetoni jete.Une obligimin tim e kryva,tash ju e keni radhen

Mbani mend Zoti ju ndihmon atyre qe ndihmojne te tjeret !