Një ngjarje interesante ka ndodhur në një dasmë.

Këngëtari i njohur nga Gostivari, Bekim Rexhepi krahas asaj që djeg atmosferën me këngët dhe performancat e tij në dasma e ahengje familjare, këtë herë ka vendosur që ta ndezë vërtetë atmosferën.

Në një nga performancat e tij të fundit, ka ndodhur një rast shumë i çuditshëm, ku gjatë ceremonisë ka ardhur deri në një moment kulmor të atmosferës ku këngëtari Bekim Rexhepi i ka djegur kravatën dasmorit, gjë që mund të shihet dhe në videon në vazhdim: