Manekinia Kendall Jenner përnjëherë u gjet në qendër të kritikave.

Përveç kësaj, ajo u shfaq në “Globin e Artë”, e cila ka zbuluar se ajo nuk është aq e bukur.

Komentuesit  në rrjetet shoqërore kanë pyetur përse ka ardhur, kur nuk është aktore.

Ata po ashtu kritikuan Kendall për fryrje buzësh dhe se teni i saj është dëshpërues.

Edhe pse kishte vendosur grim, ajo nuk ka mundur të fshehë aknet dhe gjithë kohën mbante flokët e lëshuara mbi fytyrë.

“Mos lejoni që kjo dobësi t’u ndalojë për gjithçka”, është përgjigjur  manekinia ndaj kritikave, duke ua bërë të gjithë me dije, se nuk e ka ndërmend të qëndrojë brenda në shtëpi për shkak të tenit të keq.

Image