Fotot shfaqin pamjet e një krijese të tmerrshme që është gjendur në thellësi të oqeanit.

Imazhet janë marrë nga peshkatari rus, Roman Fedorstov, i cili trondit 249.000 ndjekësit e tij të Instagram me shpërndarjen e përbindëshit të detit.

Që nga viti 2016, Roman ka ndarë të gjitha llojet e kafshëve në mediat sociale dhe, si rezultat, ka fituar një famë në vijim, transmeton lajmi.net.

Pak nga krijesat e çuditshme mund të përshkruhen si të bukura, me shumicën dërrmuese që janë të këqija.

Roman e pa këtë peshk shumë të rrallë me një pamje të frikshme, si të një përbindëshi