Të besosh tek fati është diçka.

Por të besosh tek falli është krejt tjetër gjë. Për më tepër besimi tek parashikimi i fatit me anë të fallit në filxhanin e kafesë, është një prag absurdi. Por ja që ka “artistë”, të cilët anë të një loje fine plot me pyetje-përgjigje, peshkojnë informacion, për ta shitur me para në dorë, si parashikim.

Fenomeni i fallxhoreve në Shqipëri po përhapet shumë dhe njerëzit duan që të “qajnë”hallet tek to. Videoja e mëposhtme është e shkëputur nga emisioni ‘Stop’ dhe e trajtoi mbrëmjen e djeshme me gazetaren e tyre. Ajo i thotë:”Kam një hall, kam rënë në dashuri me kryetarin e PS-së,Taulant Balla. Për më tepër ndiqeni nga minuta 03:30.