“Kërkoj grua, kam 6 muaj pa bërë seks”.

Kjo ishte kërkesa e 52-vjeçarit nga Cerriku, i cili telefonoi sot në “Aldo Morning Show”. Sefedini tha se është divorcuar me gruan prej 4 vitesh pasi kishte një tjetër.

“Flas nga Cerriku, jam shofer, jam 52 vjeç i ndarë nga gruaja. Po më gjete një grua mirë do bësh, unë lekë kam se kam punuar shofer. Pa lekë s’të merr njeri. Me gruan jam ndarë. Më la se u mora me njërën unë dhe e lashë pas …”, tha Sefedini.