“Sky Sports News” raporton se kampioni i botës në kategorinë e rëndë në boks pritet të takohet me zelandezin, Joseph Parker.

Anthony Joshua është në prag të finalizimit të marrëveshjes për një meç të ri.

“Sky Sports News” raporton se kampioni i botës në kategorinë e rëndë në boks pritet të takohet me zelandezin, Joseph Parker.

Joshua dhe Parket mund të ballafaqohen në fillim të vitit 2018.