Kur mendojmë për Kubën, përveç plazheve ekzotike, na bie ndëmend dhe komunizmi.

Por edhe pse në diktaturë, femrat aty e kanë të vështirë të vishen.

Megjithatë ka nga ato bukuroshe të ishullit komunist, që tregojnë më shumë se ç’duhet…