Është e lehtë të jesh modele kur je 20 vjeç, por Jennifer Lopez dëshmon se ajo mund të modelojë, si vajzat që kanë gjysmën e moshës së saj.

Këngëtarja dhe aktorja, 48 vjeçare, u bë imazhi më e ri i xhinseve të Guess në dhjetor me koleksionin e pranevrës 2018.

“Kur mora ftesën nga Paul Marciano që më kërkoi të bëhesha imazhi i ri i Guess, isha e emocionuar që do të isha pjesë një marke të tillë, portreti që unë kam dashur që kur kam qenë adoleshente “-  tha këngëtarja në një deklaratë.

Image