Jennifer Aniston dhe bashkëshorti i saj, Justin Theroux, patën plane ‘të nxehta’ për Vit të Ri.

Ata vendosën që 2018-ën ta presin në Meksikë, në resortin Cabo San Lucas.

Çifti u fotografuan nga paparacit të hënën teksa po shijonin rrezet e diellit.

Mësohet se ata nuk janë vetëm në këtë destinacion, pas që shoqëri po iu bëjnë edhe Jason Bateman dhe gruaja e tij, Amanda Anka.