Gjatë ndrimit të moteve mbrëmë në Tetovë ishte një feste e madhe me mjete piroteknike dhe qielli ishte plot drita nga raketat të cilat i lëshonin tetovarët.

Sikur pas mbarimit të çdo feste në fund dikush duhet të pastrojë . Por si duket kjo nuk ndodhi edhe në Tetovë , siç mund të shihet edhe në videon e mëposhtme Tetova është kthyer në deponi .