Epiqendra e tërmetit që sot në ora 11 e 47 minuta dridhi Kosovën, Maqedoninë dhe dhe një pjesë të Shqipërisë ka qenë në Mal të Zi. Më saktë, epiqendra ka qenë në pjesën lindore të Malit të Zi, afër kufirit me Kosovën, respektivisht afër Pejës. Fuqia e termetit ka qene 5.3 Gradë sipas shkallës së Rihterit.