Igor Janushev është sekretari i ri gjeneral i VMRO-DPMNE-së ndërsa Aleksandar Nikollovski, Mitko Jançev dhe Vllado Misajllovski janë nënkryetar të kësja partie, kanë pohuar për TV 24 funksionar të lartë të partisë.

Sipas burimit të njëjtë anëtar të Komiteti ekzekutiv do të jenë Ivan Jordanov, Dejan Jovanovski, Orce Gjeorgjievski, Pecakovski, Dejançi Eftimov, Zllatko Perinski, Vlladimir Gjorçev, Koce Trajanovski, Igor Nikollov dhe Dragi Dimitrievski.