2017-ta ka qenë një vit me mjaft ndodhi për këngëtarin Justin Bieber.

Ai u nis në turneun e tij botëror e më pas e anuloi atë, si dhe në pjesën e fundit të vitit, u rikthye në krahët e ish të dashurës së tij, Selena Gomez.

Megjithatë, ndërrimin e motmoteve, Biebs vendosi që ta shijojë i vetëm nën diellin meksikan, saktësisht në Cabo San Lucas.

23 vjecari po relaksohej në një karrige druri, teksa kishte laptopin afër vetes.