Gjykata Penale sot i publikoi emrat e gjykatësve të cilët do të duhet të vendosin për lëndët e PSP-së.

Rasti “Monstra” për vrasjen e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovës me shpërndarjen e re në Penale dhe me shpërndarje automatike përmes sistemit AKMIS do ta gjykojë, gjykatësi Ognen Stavrev. “Sopotin” do ta ketë në duar Vlladimir Tufekxhiq, kurse “Titanik 3” ka rënë në duar të Ola Ristoska.

Për ish kryeministrin Nikolla Gruevski i akuzuar për prokurim të Mercedesit luksoz, do të vendos Dobrilla Kacarska. Rastin “Fortesa”, “Target” përmes së cilëve duhet të mësohet se kush me vite ka përgjuar ilegalisht në Maqedoni do të gjykojë Xhaneta Begtoviq.