Masturbimi është një prej gjërave më normale në botë dhe është e kotë që të shtiremi se nuk e bëjmë.

Por ekziston një “manual udhëzimesh” dhe çdo person tenton të ndjekë vetëm dëshirat e tij, kur i dedikohet autoerotizmit.

Duke qenë se është diçka private, të gjithë janë të lirë të jenë kreativë e hera herës edhe të çuditshëm.

Ja çfarë bëhet realisht kur masturbohemi:

Shihen filma me pullë të kuqe pa u prekur

– Kjo është një prej gjërave më të zakonshme që ndodh. Kjo pasi në këtë mënyrë shkalla e eksitimit është shumë e lartë.

Përdoren lodra seksi gjatë dushit

– Bërja e dyshit në fund të një dite të stresuar, është një prej gjërave më të bukura në botë. Më mirë akoma nëse mbyllet me një moment kënaqësie. Janë të shumtë ata që përdorin lodra seksi, gjatë kohës që janë në vaskë.

Mendohet për partnerin gjatë kohës që shihen filma me pullë të kuqe

– Është e kotë të mohohet, shpesh kush masturbon mendon për partnerin ose për personin me të cilin dëshiron të bëhet seksi. Është një mënyrë e mirë për të rritur eksitimin.

Përdoren lubrifikantë

– Kush ka mjaftueshëm kohë për t’ia dedikuar autoerotizmit, e di mirë se përdorja e lubrifikantëve, e bën gjithçka më të kënaqshme. Arritja e orgazmës duke stimuluar pjesët intime me një produkt të tillë, rrit në kulm eksitimin.

Përdoret koka e dushit

– Disa persona pëlqejnë të masturbohen në dush, në mënyrë që të mos shqetësohen nga mbajtja e facoletave në komodinë apo se mos ndërpriten papritur. Femrat në veçanti, përdorin kokën e dushit, për të stimuluar veten. Duke modifikuar mënyrën e hedhjes së ujit, stimulojnë maksimalisht kënaqësinë.

Mbyllet dera dhe fiken dritat

– Autoerotizmi, duhet të jetë një moment i pastër kënaqësie dhe si i tillë duhet bërë në momentin e duhur, vetëm kur jeni të eksituar. E rëndësishme është që drita të jetë e fikur dhe dera të jetë e mbyllur, në mënyrë që të mos shqetësoheni për asnjë arsye.

Stimulohen thithkat e gjoksit

– Mund të duket absurde, por duke stimuluar thithkat e gjoksit, mund të arrihet në orgazëm. Pikërisht për këtë arsye preken thithkat e gjoksit gjatë masturbimit.

Shikimi në pasqyrë

– Duke parë veten në pasqyrë gjatë masturbimit, rrit kënaqësinë më shumë. Pasi duket sikur shihet një film me pullë të kuqe.