Ish-ministri i Brendshëm Dritan Demiraj përmes një postimi në rrjetet sociale ka kujtuar kohët kur luftonin në Afganistan dhe ka kërkuar që qeveria të mbështesë njerëzit që sakrifikojnë.

Komenti i Dritan Demiraj

“Te nderuar miq!

Pesë vite më parë, natën e vitit të ri e kaluam dy ditë në Arghandab në mision në Afganistan.

Një urim të veccante për gjithë personelin e Forcave të Armatosura që janë në shërbim, por dhe me shpresën që qeveria shqiptare të mbështesë më shumë këta njerëz që sakrifikojne kaq shumë.

Privilegj që shërbyem së bashku në misionet më të rrezikshme, suksesshme dhe spektakolare që ka performuar ushtria në historinë e saj.

God bless Special Forces -BOS- you and your families. DD”.