Modeli Veronica Valle, ish-e dashura e kampionit të botës në Formula 1, Lewis Hamilton, ka dhënë një intervistë për gazetën “The Sun”, në të cilën ajo ka zbuluar “anën e errët” të pilotit:

“Është Jekyll dhe Hyde”. Veronica akuzon Hamiltonin për poshtërimin e saj për shkak të peshës së saj (“më quajti yndyrë para të gjithë miqve të saj” dhe “ai më thirri Oompa Loompa”), për mos lejimin e të tjerëve të përdorin tualetin e tij (“ashkush nuk duhet të dh**së në avionin tim” dhe se “ai më ka përdorur mua vetëm për seks”