Para presidentit Hashim Thaçi, publicisti Baton Haxhu ka zbuluar se ka punuar kamarier në moshë të re, në Zvicër.

Haxhiu tutje ka shtuar se për atë kohë, paratë të cilat ai i fitonte kanë pasur vlerë shumë të madhe.

Këtë ai e zbuloi për Presidentin dhe shikuesit e emisionit Zona B në Klan Kosova, ku ishte i ftuar përballë moderatorit festiv, Presidentit Hashim Thaçi.