Ish lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski më 24 janar do të ulet në bankën e të akuzuarit për rastin ‘TNT’ për prishjen e kompleksit ‘Kosmos’.

Bashkë me Gruevskin në këtë lëndë akuzohen edhe ish ministri i transportit dhe lidhjeve Mile Janakievski dhe katër persona të tjerë.

Ata akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare.