Kur kujton emisionin “Vizioni i Pasdites” menjëherë të vjen në mendje moderatorja Anila Çela. Thjeshtësia e saj jo vetëm në pamje por edhe në të folur ndoshta ka bërë që ajo të pëlqehet shumë për publikun dhe të qëndroj gjatë në ekran.

Për gazetën ‘Intervista’ Anila ka treguar më shumë për punën e saj në ekran dhe se si nga viti në vit gjërat kanë ndryshuar shumë.

“Shpesh ekrani ka punë të padukshme, por që me kohën e tregon. Nuk besoj se jam unë që vendos kritere, pasi kohët kanë treguar që edhe kriteret janë transformuar.

Në ditët e sotme shpesh tregohet që buzët, vithet apo qerpikët false vlejnë më shumë se ajo që nxjerr nga goja” ka thënë moderatorja. Gjithashtu ajo ka treguar se një ditë do të heqë dorë nga puna në ekran.