Gjykata e Apelit sot në seancë publike i shqyrtoi ankesat e disa të paraburgosurve për ngjarjet më 27 prill në Kuvend, informojnë nga Gjykata e Apelit në Shkup.

Debat në seancë publike kërkuan aktori Vllado Jovanovski dhe i dyshuari Goran Gjoshevski, Munir Pepiq dhe Oliver Popovski.

Në seancën publike u shqyrtuan edhe dy ankesa – e policit Oliver Popovski dhe Goran Gjoshevski, i cili ka qenë sigurimi personal i kryetarit të mëparshëm të Kuvendit.

Vendimi i këshillit gjyqësor tranaëtarësh pritet gjatë ditës së nesërme.