Presidenti i Republikës së Maqedonisë dhe komandanti suprem i forcave të armatosura, Gjorge Ivnaov, i shoqëruar nga shefi i SHM të ARM-së, Metodija Veliçkovski do t’i vizitojë pjesëtarët e ARM-së në kasermën “Çojlija”.

Gjatë vizitës, Ivanov, pjesëtarëve të ARM-së të cilët kryejnë detyrën në këtë kasermë gjatë festave të fundvitit do t’ua urojë Vitin e Ri 2018, ndërsa njësisë me të cilën do të ketë drekë të përbashkët do t’i ndajë televizor.