Mjë trup i pajetë është gjetur në ujërat e lumit Vardar në afërsi të Sopotit.

Ekipet e policisë së Velesit dhe Njësia për punë special dje kanë dalë në teren, por për shkak të kushteve atmosferike nuk kanë arritur ta nxjerrin trupin nga lumi.

Ekipet vazhdojnë edhe sot me përpjekjet për të nxjerrë trupin e ngujuar në lum.