Dalja e Getinjos dhe Mozzik nga On Records ka zgjuar shumë vëmendje te publiku.

E duke qenë se nga On Records kanë dalur edhe këngëtarë tjerë, gjithmonë janë diskutuar raportet që kanë pasur ata, pasi shpesh edhe kanë përfunduar edhe miqësitë mes tyre.

Por, një gjë e tillë nuk ka ndodhur mes Getinjos dhe Kidës.

Kjo se, në foton e fundit ku Kida shihet bashkë me prindërit e saj, ka komentuar reperi Getinjo, i cili ka pëlqyer foton e saj po ashtu.

Kujtojmë që kur Baby G doli nga On Records, sipas saj, ajo u bllokua nga anëtarët e On Rec.

Image