Pas miratimit të gjuhës shqipe në Kuvedin e Maqedonisë, kanë filluar dhe talljet dhe provokimet. Së fundmi gazetari i TV21 Furkan Saliu në rrjetin e tij facebook është tallur keq me gazetarin e TV Sitel Ljupcho Zlatev, i cili njihet si një gazetar kontravers kur janë në pyetje shqiptarët në Maqedoni.
Ndërsa reagimi i tij ka qenë i menjëhershëm duke iu përgjigjur në gjuhën shqipe, por shqipja e tij si duket është formuar nga google translate, pasi që shihet që nuk duhet e mirë.