Flori Mumajesi është një nga këngëtarët më të njohur dhe më të dashur të estradës. Ai gjithashtu mban vulën edhe si krijues i shumë hiteve muzikore të këngëtarëve të tjerë.

Flori përveç i talentuar shpesh ka treguar që është një komedian goxha i zoti. I tillë duket edhe në videon e fundit të tij të postuar në rrjetin social Instagram.