Ne FJALA urojmë gjithë shqiptarët e Maqedonisë me rastin e miratimit të gjuhës shqipe në Republikën e Maqedonisë.
Ky sukses është meritë e juaja si shqiptarë.
Shqiptarët në Maqedoni gjithmonë kanë luajtur rol stabiliteti dhe shtetndërtimi.
Sot kjo punë e juaja u kurorëzua me zyrtarizimin e gjuhës tonë të dashur shqipe.
Urime.