Filmat që do të jenë të renditur më poshtë do të ju bëjnë ta shihni botën nga një perspektivë ndryshe.

Kur t’i shikoni herën e parë, ju do të kërkoni t’i shihni prapë, e prapë dhe nuk do të iu mërziten asnjëherë, transmeton Klan Kosova.

The Theory Of Everything

Waking Life

La cité des enfants perdus (The City of Lost Children)

I Origins

Donnie Darko

Dolls

Magnolia

Cube

Birdman

El laberinto del fauno (Pan’s Labyrinth)

Twelve Monkeys

What Dreams May Come

Interstate 60