Ka qenë gjithnjë e rezervuar për jetën private duke i qëndruar larg deklaratave publike, megjithatë dihet tashmë që këngëtarja e njohur për performancat “live”, Kamela Islamaj është në një lidhje prej më shumë se 4 vitesh me një DJ.

Lidhja mes çiftit sot është bërë edhe më serioze, pasi shoqja e Kamelës, Orgesa Zaimi ka zbuluar se ata janë fejuar.

“Shihni kush është fejuar”, shkruan Orgesa teksa tregon Kamelën dhe unazën. Vetë Kamela nuk ka deklaruar asgjë deri tani mbi fejesën.

Në një intervistë pak kohë më parë Kamela u shpreh kështu për të dashurin: “Jemi të lumtur, bashkëjetojmë, unë dhe Truman jemi sa të ngjashëm aq edhe të kundërt. E kemi gjetur te mesmen tonë të artë”

Image