Në lidhje me operacionet kundër terrorizmit, presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, tha se: “Po pakësohen çdo javë 50-100 prej tyre. Ne do ta përfundojmë këtë punë dhe në këtë vend nuk do të mbetet as edhe një terrorist”, raporton Anadolu Agency (AA).