Bashkëshortja e komandantit të UÇK-së dhe Heroit të Kosovës, Agim Ramadani, Shukrija rrëfen ëndrrën e parealizuar të bashkëshortit të tij.

Thotë se ai kishte ëndërr të shkonin në Luver të Parisit, në kohën sa merrej me vizatime në Zvicër, e kishte shumë ekspozita.

“Ishim azil nuk kishte mundësi. Para një viti vajza ma plotësoi dëshirën, më dërguan atje”, thotë ajo në emisionin N’Ecje në Tribuna Channel

E quan dashuri mbytëse, mungesën fizike të Agimit në jetën e asaj.