Gjykatat e Maqedonisë do të marrin procesin gjyqësor për pasaportat e rrejshme të Goran Grujevskit dhe Nikolla Boshkovskit.

Procesi gjyqësor kundër ish-agjentëve të DSK-së, do t’u jepet gjykatave të Maqedonisë, ndërsa ekstradimi i Grujevskit dhe Boshkovsit pritet të ndodh në mars.

Grujevski dhe Boshkovski u kapën me pasaporta të rrejshme në Selanik, ndërsa të dy akuzohen nga PSP për përgjimet e paligjshme.