Kimberley Garner edhe njëherë ka treguar fizikun e saj të jashtëzakonshëm gjatë një paraqitje në bikine në Miami

Ajo gjithmonë ka thënë se e përzien biznesin me kënaqësi derisa Garner ka treguar në fotot e reja që këtë vit do ta këtë fjalën kryesore sa i përketë ekspozimit të trupit të saj seksi.

Ish ylli i “Made in Chelsea”, është në pushime në Florida dhe Karaibe dhe kjo nuk është hera e parë që ajo bën foto ku ekspozon trupin e saj seksi.

Për më shumë shikojeni vet këtë bukuri të rrallë