E premtja, 19 janari 2018 është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë, informoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Ministria e Punës dhe e Politikës Sociale kumton se në pajtim me Ligjin për festat të Republikës së Maqedonisë 19 janari është ditë jopune dhe njëherësh, ua uroi festën Uji i Bekuar qytetarëve të besimit ortodoks.