Cristiano Ronaldo fiton pothuajse 50 milionë euro në vit.

Një super pagë nga Real Madrid dhe shumë sponsorizime të tjera çojnë rrogën vjetorë të futbollistit në shifër maramendëse. “Football Leaks” ka zbuluar marrëveshjen e nënshkruar në 2012-ën mes kompanisë arabe të telekomunikimit Mobily dhe portugezit.

Sipas raportimeve të tyre në 4 orë punë, për një reklamë, ai ka fituar plot 1 milionë euro. Në kontratë janë përfshirë edhe klauzola të tjera, si ajo ku thuhet se Ronaldoduhet të veshë vetëm veshje të firmës Nike.