Jemi mësuar të shohim foto profesionale të realizuara bukur dhe në kushtet më perfekte për t’u dukur bukur, por ja çfarë ka zgjedhur të fotografojë një artist!

Ai ka realizuar një set me fotografi gjatë një procesi lindjeje në pozicione të ndryshme, që nga momenti  pregatitor deri kur bebi ka ardhë në jetë. Në momentin e parë do kuptoni dhe ju ndjesinë që lënë këto foto dhe sakrificën e këtyre nënave për të sjellë në jetë krijesën e tyre. Kënaquni në shoqërine e këtyre fotove paqësore të nënës dhe fëmijës.