Nentor Fetiu ishte simpatiku i serilit më të shikuar të pasluftës. Ai luajti rolin e Korabit dhe me këtë emër ende mbahet mend në publik.

Aktori që tanimë është harruar nga ekrani ka krijuar një familje me Njomzën, nusen e tij,

‘Korabi’ nuk është parë me asnjë rol tjetër në ekran dhe duket që ka vendosur që të rrijë larg kamerave dhe profesionit të tij.Mirëpo për të ende ka interes publiku edhe pse ai vetë nuk e do ekspozmin. Disa fotografi nga dasma dhe jeta e tij bashkëshortore ende janë në internet.

Në çift si gjithmonë janë nuset ato që marrin vëmendje dhe as në rastin e Nentorit dhe Njomzës nuk ka përjashtime.