Me rastin e ditës së parë të festës ortodokse Krishtlindjet – 7 janari, ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë është 8 janari, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria ua urojnë festën e Krishtlindjeve të gjithë qytetarëve të besimit ortodoks.