Një modele bjonde i ka habitur të gjithë me jetën e përditshme ku drejton një kamion mallrash për të siguruar jetesën.

Blayze Williams filloi të merrej me këtë gjë që kur u bë pjesë e një automjeti të mallrave të rënda rastësisht, para 7 vitesh.

26-vjeçarja tregon se njerëzit e klubit të natës ku punon nuk besojnë se licenca e saj është e vërtetë dhe të gjithë thonë se vajzat duhet të marrin shembullin e saj.

“Gjithmonë doja të isha ndryshe, kështu që të jesh drejtuese kamionash erdhi spontanisht. Gjithmonë jam veshur si Barbie por jam ndjerë si djalë,” – tha ajo për Dailymail.

Kjo e përdor këtë punë për të marrë të ardhura të mjaftueshme për të siguruar jetesën ndërkohë që konsiderohet si femër shumë e bukur dhe seksi.