Një 11-vjeçare është dërguar në spital pasi e ëma vuri re se po humbte mjaft peshë. Por kur ka mbërritur atje doktorët menduan se Cherish-Rose Lavelle mund të kishte mbetur shtatzënë.

Por doktorët zbuluan një masë të madhe tumorale në vezoret e vogëlushes. Kanceri agresiv i shkaktonte Cherish mjaft dhimbje dhe e ëma vuri re se dy muajt e fundit vajza ka qenë disi ndryshe.

Tumori 10 kg është i rrallë për një vajzë në moshën e Cherish-Rose. Tashmë znj. Lavelle i duhet të mbyllë biznesin e saj për të kaluar kohë me të bijën në spital.

“Kjo është diçka që dëshiroj të gjithë prindërit të ndërgjegjësohen, pasi mendova se vuante nga çrregullime me ushqimin për shkak të bulizmit se ishte mbipeshë”, tha e ëma. Fatmirësisht pavarësisht se do jenë muaj të gjatë në spitale, me kimioterapinë dhe operacionin, ishte e shërueshme.