Ato janë të dyja modele dhe gjithashtu mjaft të suksesshme, por së bashku duket se i bashkon diçka tjetër.

Ndonëse shpeshherë Adrola Dushi dhe Kristina Bakiu janë larg njëra-tjetrës sërish kur takohen duket se kanë mjaft dashuri mes.

Në profilet përkatëse në rrjete sociale si Kristina ashtu edhe Adrola kanë publikuar foto ku ditët e para të vitit janë duke i kanë kaluar bashkë.

Në këto foto ato shfaqen më të afërta se kurrë me njëra-tjetrën.