Duli është njëri ndër këngëtarët tanë, i cili më shumë këndon muzikë “Live” dhe “Tallava”, shkruan “Kosovarja”.

Së fundmi po qarkullon një foto e tij me të bijën, nëpër rrjetet sociale.

Aty shihen babë e bijë dhe duket se po ngjajnë shumë.

Ndërsa foto në fjalë ka marr shumë pëlqime dhe komente pozitive.

Kishte dhe nga ata komentues që mendonin se vajza e Dulit është motër e tij e jo e bija.

Por, në realitet qëndron se Duli është martuar me kohë dhe vajza e tij është rrit e bërë tamam si të ishte shoqe me të tani.