Dua Lipa është një ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare ndërkombëtare.

Këngëtarja ka publikuar vitin e kaluar albumin e parë në karrierë dhe kjo ka arritur suksese të jashtëzakonshme.

Në fakt, sot është bërë zyrtare, që albumi debutues i 22-vjeçares të jetë më i miri për vitin e kaluar në kategorinë e femrave.

Image